210
18 elementen

Turia

Yonoh

210
18 elementen
Comfortvisie

Verleidelijk ontspannend

Comfortvisie

Verleidelijk ontspannend

Vormentaal

De Valenciaanse visie op comfort

De Valenciaanse visie op comfort, dat is Turia. Niet voor niets is het programma vernoemd naar de rivier waaraan de stad ligt. Het is ontworpen door designstudio Yonoh en is net zo’n fijne plek om te vertoeven als Valencia zelf.

Uitstraling

Spannende mix

Als je kijkt naar het ontwerp, zie je een spannende mix van mooie, ronde vormen en scherpe lijnen. Die geeft Turia een heel eigen uitstraling, maar is tegelijkertijd ook essentieel voor het comfort. Want het programma heeft heerlijke hoekjes waarin je je prettig kunt nestelen. Voetjes omhoog op de chaise longue en wie doet je wat?

Het Turia-programma

De meest compacte Turia is de loveseat. Daarnaast zijn er een 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zitsbank. Wil je liever een mooie hoek maken, dan heb je elementen in dezelfde formaten, en daarbij kun je kiezen uit diverse schakelbanken. Een chaise longue en een mooie poef maken het geheel af.

Designers

Yonoh

Yonoh werd in 2006 opgericht in Valencia, waar het duo studeerde en nog steeds een studio heeft. Het portfolio is breed, met onder meer huisstijlen, beursstands en diverse gebruiksvoorwerpen.

Meer van Yonoh

Turia/Yonoh
Wij gebruiken cookies