210
2 uitvoeringen

Sparkle

Thijs Smeets

210
2 uitvoeringen
Krachtig

De vonk slaat over

Krachtig

De vonk slaat over

Familiegevoel

Moderne retro

Sparkle is een heerlijk modern draaifauteuiltje dat toch ook een krachtige retro-uitstraling heeft. Het leuke is dat je alle ruimte hebt om te variëren. Je kunt namelijk zelf kiezen welke kleuren je wilt toekennen aan de romp, het zitkussen, de draaivoet én de stiknaden. Zo kun je de meest brutale combinaties samenstellen.

Gedaantes

One en Two

Sparkle heeft twee gedaantes: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Alle twee hebben ze dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

COMBINEER MET STEELCUT TRIO EN FUSION

Vorm je voordeel met Spot & Sparkle

Met Spot en Sparkle heb je alle mogelijkheden om jouw perfecte designfauteuil te creëren. Neem bijvoorbeeld het strakke ontwerp, waarbij je kiest voor een hoge of lage rug en voor je favoriete voet. En tot en met 31 oktober kun je bij de bekleding vormgeving en voordeel perfect samenbrengen. Voor de fraaie kwaliteitsstof Steelcut Trio en het mooie Fusion-leer geldt namelijk een aantrekkelijke actieprijs. Beide materialen mag je natuurlijk ook combineren, dus ga snel naar de Pode-dealer en stel je ideale Spot of Sparkle samen!

Vind een dealer

Kies je combi

One of Two, Leer of stof; Sparkle geef jij precies je eigen draai.

Sparkle/Thijs Smeets
Wij gebruiken cookies