210
2 uitvoeringen

Spot

Thijs Smeets

210
2 uitvoeringen
Combineren

Vind je draai

Combineren

Vind je draai

Familiegevoel

Een eigen gezicht

Spot geeft je een fijn familiegevoel, zoals zoveel Pode-producten. Bij deze fraaie draaifauteuil komt dat echter wel heel sterk naar voren, want Spot is een volle neef van onze Sparkle. De familielijnen, getekend door Thijs Smeets, zijn duidelijk herkenbaar, maar toch heeft Spot een heel eigen gezicht. Zo is de zitting vast gestoffeerd, zonder een los kussen, wat voor een heel andere uitstraling zorgt.

Variatie

One en Two

Spot is er in een lage (One) en een hoge (Two) variant, met optioneel een mooi hoofdkussentje voor extra comfort. De binnen- en buitenkant kun je apart van elkaar laten bekleden. Daarnaast heb je bij elke uitvoering de keuze voor een eikenhouten of aluminium voet. De poef is speciaal voor Spot ontwikkeld waarbij je ook twee typen bekledingen kunt combineren.

Combineer met Steelcut Trio en Fusion

Vorm je voordeel met Spot & Sparkle

Met Spot en Sparkle heb je alle mogelijkheden om jouw perfecte designfauteuil te creëren. Neem bijvoorbeeld het strakke ontwerp, waarbij je kiest voor een hoge of lage rug en voor je favoriete voet. En tot en met 31 oktober kun je bij de bekleding vormgeving en voordeel perfect samenbrengen. Voor de fraaie kwaliteitsstof Steelcut Trio en het mooie Fusion-leer geldt namelijk een aantrekkelijke actieprijs. Beide materialen mag je natuurlijk ook combineren, dus ga snel naar de Pode-dealer en stel je ideale Spot of Sparkle samen!

Vind een dealer

Spot-on

One of Two, Leer of stof; welke combinaties je uiteindelijk ook kiest, als jij het mooi vindt, zit je altijd Spot-on!

Spot/Thijs Smeets
Wij gebruiken cookies